tiistai 26. elokuuta 2014

Virkkuri - Triforce iltalaukku

Ensimmäinen Virkkurikirjasta tekemäni työ oli iltalaukku triforce-kuviolla. Ohjeessa oli käytetty Esito-puuvillalankaa,  mutta itse päädyin tekemään laukun Cataniasta, joka toimi ohjeessa ainakin itselläni ihan hyvin.

Alkuperäisen ohjeen mukainen mustavalkoisuus ei myöskään istunut omaan tyyliini, joten päädyin tekemään laukun vaaleasta beigestä ja vaaleasta ruskeasta. Värit itsessään ovat todella neutraalit, jopa tylsät, mutta luotin siihen että kuvio tekee laukusta juuri sellaisen kuin toivon. Ja niin se myös teki, tässä lopputulos, tykkään todella paljon!

Laukun hihna ei tässä kuvassa näytä kaikkein parhaimmalta, siirsin hihnaa myöhemmin niin, että se ei roiku tuolla tavalla omituisesti.


Vuori on vihreää puuvillakangasta, ja vetoketjun värin valitsin hihnan sisäpinnan värin mukaan. Vetoketjun sekä vuoren ompelin käsin kiinni.

Intouduin vielä päivän päätteeksi hieman googlettelemaan tuota triforce-laukkua muistellen, että alkuvuodesta olen nähnyt jokusen blogi-kirjoituksen kyseisestä laukusta. Surffailu tuotti kuin tuottikin tulosta! Siispä Virkkurin ohjeen mukaan tehtyjä Triforce-laukkuja myös mm. näissä blogeissa: Brisingamen, Koukutettu sekä Puikkoillen, koukuillen. Hienoja ovat kaikki!

2 kommenttia:

  1. Kivan hempeän sävyinen. :) Musta-valkoisena on niin kova kontrasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tykkään itsekin sävyistä hurjasti, ja pitkään niitä lankoja valkkasinkin :P

      Poista