maanantai 7. tammikuuta 2019

Itse tehdyt silmukkamerkit

Kaipailin joulun aikoihin erääseen projektiin rapulukollisia silmukkamerkkejä. Olin joskus saanut lahjaksi niitä pari kappaletta mutta kyseiseen projektiin olisin kaivannut useampaa. Projekti tuli ja meni ilman silmukkamerkkejä, mutta ajatus aiheesta jäi pyörimään. Osa materiaaleista minulla oli jo valmiina, jokusen vuoden takaisesta koruilu-innosta (joka lopahti aika nopeasti..), ja loput materiaaleista hain tammikuun alussa Villihelmestä Tikkurilasta. Sitten tuumasta toimeen ja tässä lopputulos:


Samalla innostuin tekemään puikoille liu'utettavia silmukkamerkkejä, sekä nappasin matkaan Villihelmestä myös pari isompaa rapulukkoa, joista toisen pujotin vanhaan olemassa olevaan kaulaketjuun ja toisen vahapintaiseen nyöriin. Ajatuksena oli, että neuloessa voisin vain kaulasta nappailla uusia silmukkamerkkejä työhön tarpeen mukaan:

Näistä tuli todella kivoja ja innostuin aiheesta jokseenkin paljon! Harmi vaan hankkimani korunosat loppuivat aika nopsasti, koska en alunperin halunnut liikaa hankkia osia. Voipi siis olla, että teen uuden käynnin Villihelmeen lähiaikoina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti