tiistai 26. maaliskuuta 2019

Junasukat

Sain vauvan tammikuun puolen välin tienoilla, ja yllättävää kyllä neulontavimmaa vauvaneuleisiin ei jostain syystä iskenyt juuri ollenkaan ennen vauvan syntymää. Koska kyseessä on esikoiseni, minun oli todella vaikea hahmottaa vauvan kokoa ja pelkästään vauvan sukkien tekeminen tuntui haastavalta. Jälkikäteen ajatellen tuo koon hahmottamisen tuska tuntuu hieman hassulta, mutta minkäpä sitä tuntemuksilleen silloin mahtoi :D Ennen vauvan syntymään tein itse vain yhdet junasukat, jotka nekin tein ehkä tarpeettoman pienessä koossa. Kyseiset sukat ovat alla olevassa kuvassa olevat vihreät sukat:

Junasukkien ohjeen nappasin täältä. Raskaushuuruissani kuvittelin vauvan jalat aivan minikokoisiksi joten tein sukat yhden nurjan jalkaterä koristuksen lyhyemmäksi kuin mitä ohjeessa oli. Ja kyllä olivathan ne vauvan jalat ihan minikokoiset kokonaiset 2 viikkoa :D Vihreät sukat mahtuivat juuri ja juuri vauvan jalkaan tosiaan juuri tuon pari viikkoa (ja siinä ajassa lanka ehti jo hieman nyppääntyä..)

Liilat versiot sain valmiiksi viime viikolla, ja ne tein lahjaksi ystäväni vauvalle joka syntyi pari viikkoa omani jälkeen. Vahingosta viisastuneena tein ne sitten tarkalleen ohjeen mukaan. Ja seuraavassa kuva päättelemättömästä sukasta oman vauvani jalassa:


Koko vaikutti tällä kertaa paljon paremmalta! Näistä jälkimmäisistä tuli muutenkin vähän isommat johtuen eri langasta. Molemmat langat ovat vanhoja varaston pohjilta löytyviä, jotka olen hommannut lähemmäs 10 vuotta sitten jotakin vauvaprojektia varten ja joka sittemmin on jäänyt kesken.Jossain vaiheessa on nämä kyllä tehtävä myös omallekin vauvalle vähän isommassa koossa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti