maanantai 12. tammikuuta 2015

Joulupalloja Arnen ja Carloksen tapaan

Joulun alla innostuin kirjoneuleista. Ei normaalisti todellakaan minun juttuni, olen enemmän pitsineule ja palmikko -tyyppi, mutta Arnen ja Carloksen joulupallot ovat aivan valloittavia ja itseään pitää kehittää :P Itselläni ei joulupallokirjaa ole, mutta netin syövereistä löytyi muutamia ohjeita joillä pääsin vallan mainiosti alkuun. Novitan sivuilta löytyi muutama ohje, sekä pinterestistä jokunen lisää.


Lankana toimi Novitan Nalle -lanka punaisessa ja valkoisessa, ja puikkojen sekä virkkuukoukun koko oli nro 3.


Kaikki tekemäni pallot yhtä lukuunottamatta menivät joululahjoiksi. Pallot ovat kuitenkin niin sympaattisia, että varmasti teen niitä vielä itsellekin lisää, vaikka kirjoneule tuottikin ihan aavistuksenomaista päänvaivaa!



Myönnettäköön, että ihastuin palloihin niin paljon, että tilasin Joulupallot -kirjan (ja muutaman muun kirjan...) itselleni joulun jälkeen alennusmyynneistä :D Kirja ei ole vielä saapunut ja tuskin maltan odottaa, että pääsen selailemaan sitä! Kissa- ja sydänpallojen takana näkyy muuten yksi virkatuista koreista, joita tein myöskin joululahjoiksi. Niistä lisää myöhemmin tällä viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti