lauantai 31. tammikuuta 2015

Uusia lankoja!

Olen viimeaikoina onnistunut hillitsemään itseni ihan kohtuullisen hyvin noiden lankaostosten kanssa, mutta jouluprojektien tultua valmiiksi annoin itselleni luvan ostella hieman uusia lankoja :P Siispä tein pitkästä aikaa ihan kunnon lankatilauksen netissä, Sentikka nimisestä lankakaupasta. Lankojen kuvien laatu ei sivustolla päätä huimannut, mutta lankojen hinnat olivat kohdallaan, joten tilaus lähti menemään. Ja pakko sanoa, että langat myös saapuivat todella nopeasti: torstaina illalla tein tilauksen ja jo maanantaina ne olivat noudettavissa! En voisi olla tyytyväisempi, ja kun langatkin olivat jopa paremman värisiä mitä toivoin!


Tilasin siis Langin Donegalia, upeassa turkoosin sävyssä, sekä Malabrigo yarnsin Silkpacaa. Molemmat langat olivat tarjouksessa, joten ei voi valittaa! Molemmille langoille on tietysti jo projektit mielessä ja Langin Donegal on päässyt jo puikoillekin :) Eli siis ryhdyin villapaidan tekopuuhiin heti kun langat saapuivat viime maanantaina, ja yllättävän paljon on jo tullut tehtyä! Ohje on Moda lehdestä nro 7/2012 malli 27 ja alunperin pongattu Lankakauppa Kerän -blogista, eli siis tämä laatikkopaita. Helppous houkutti, kun en ole aikaisemmin villapaitaa tullut tehneeksi.



Silkpaca päätyy vielä jossain vaiheessa huiviksi, tarkoitukseni olisi tehdä Veera Välimäen Huivileikki -kirjasta Kappa -huivi, kunhan saan villapaidan jossain vaiheessa valmiiksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti